Ugebrev 07.05.2020 Skovlund Friskole

Aflysninger
Der er sendt afbud til årets grundlovstaler, og vi inviterer ikke hele sognet, forældre m.fl. til festdag, men - indtil videre er der stadig morgenpasning i SFO og undervisning fra kl. 8.15-12., hvorefter SFO er lukket.
I denne uge skulle vi have afholdt det store Alsangsarrangement i Skovlund - en aften de mange foreninger, fri- og efterskolen ellers havde lagt store planer for. Vi glæder os til et "erstatningsarrangement" næste år. Vi håber, at I har fejret befrielsen ude i hjemmene.

Genåbning etape 2
I dette øjeblik er det uvist, hvilken beslutning regeringen når frem til, men sikkert er det, at når de ældste igen - i en eller anden form -  skal i skole, så skal vi bruge tid på at planlægge deltaljerne omkring skolegangen og bruge tid på at sætte os ind i retningslinjerne fra stat og myndigheder.
Hvorvidt mellemteam kan blive i lokalerne på efterskolen er uvist, men vi har idéer til, hvad vi kan gøre, men også her, kan der blive tale om ekstra planlægnings-/flyttedage.
Lilleteam bliver ikke påvirket i første omgang - vi forsætter som hidtil i skole- og SFO. 

Forlænget Bededagsferie i 3.-9. kl.
Elever i mellem- og storeteam har fri mandag den 11. maj. Øvrige mandage i maj er der hjemmeundervisning - uanset hvad Mette Frederiksen melder ud. Lærerne modtager undervisning hver mandag eftermiddag i maj og kan derfor ikke træffes fra kl. 13.

Projektarbejde i storeteam - tværfagligt tema "Den spanske syge og corona"
Eleverne valgte selv det faglige fokus, så nogle havde fokus på det samfundsmæssige, mens andre havde havde et naturvidenskabeligt fokus i deres arbejde.

I denne uge har de ældste elever afsluttet forløbet og præsenteret deres projektarbejde. Vi har fået lov til at videreformidle en film lavet af en elev i 8. kl. Der var mange fine produkter i blandt og fremlæggelserne var virtuelle. Klik på billedet og se videoen på Facebook :-)

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René